Rólunk

Az első magyar cég, amely a Központi Élelmiszer-tudományi Kutatóintézetben végzett vizsgálatok után Magyarországon forgalomba hozta a terméket, 2009 decemberben, az OÉTI engedélyével.

Sikerült olyan őrlőberendezést készíteni, ami egyedülálló, szennyezőanyagok nélkül képes a lisztnél finomabb őrleményt előállítani (10 mikron). A szabadalom elnyerte a Magyar Innováció díjat.

Megfelelő feldolgozás nélkül nem szabadulnak fel a magban lévő vegyületek. A gyártás során hőkezelés nincs, az őrlés is hidegen történik. HACCP minősítéssel működik a rendszer 2010-től.

Az alapanyag eredete dokumentált, minden egyes tétel bevizsgált. Adalékmentes, természetes alapanyag. Az őrlemény szemcséi nem élesen sarkosak, hanem garantáltan gömbölyded alakúak.

2010-től a VINISEERA® márkanév védjegy oltalom alatt áll.

Az antioxidáns hatása óriási az eddig ismert anyagokkal szemben, ORAC értéke 80.000-120.000 között van. (megkötő képesség)

Az ország nagykereskedelmi és kiskereskedelmi ellátás mellett, nagy a külföldi érdeklődés is a termékcsalád iránt.